ساعت ٤:٤٠ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٦/٢۳  

بعد از بیدار شدن ناشتا: دو لیوان آب هر چی گرمتر باشه بهتره ، به همراه دو قاشق آبلیمو میل
می کنید ." هر لیوان یه قاشق "

صبحانه : یک کف دست نان " اگر لواش یا تافتون بود ، دو کف دست " به همراه یک قاشق مربا یا عسل به همراه یک قوطی کبریک به همان اندازه و پهنا پنیر و یک استکان چای شیرینی که با یک قاشق شکر شیرین شده باشد .

یک ساعت بعد از صبحانه : یک لیوان شیر .

ساعت ده صبح :یک عدد میوه به همراه یک لیوان چای که با دو حبه قند یا یک عدد بیسکوییت یا یک عدد خرما میل میشود .

قبل از ناهار:دو لیوان آب به همراه یک عدد میوه .

ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید " هر چه بیشتر بهتر " به همراه یک کف دست نان " اگر لواش یا تافتون بود ، دو کف دست " به همراه دو عدد دلمه یا کوفته . نکته ها مطالعه شود .

دو ساعت بعد از ناهار: دو لیوان آب .

عصرانه : یک عدد میوه به همراه یک لیوان چای که با دو حبه قند یا یک عدد بیسکوییت یا یک عدد خرما میل میشود .

شام :یک کف دست نان " اگر لواش یا تافتون بود ، دو کف دست " به همراه دو قاشق سالاد الویه .
نکته ها مطالعه شود .

یک شنبه :

بعد از بیدار شدن ناشتا: دو لیوان آب هر چی گرمتر باشه بهتره ، به همراه دو قاشق آبلیمو میل
می کنید ." هر لیوان یه قاشق "

صبحانه : یک کف دست نان " اگر لواش یا تافتون بود ، دو کف دست " به همراه یک قاشق مربا یا عسل به همراه یک قوطی کبریک به همان اندازه و پهنا پنیر و یک استکان چای شیرینی که با یک قاشق شکر شیرین شده باشد .

یک ساعت بعد از صبحانه : یک لیوان شیر .

ساعت ده صبح :یک عدد میوه به همراه یک لیوان چای که با دو حبه قند یا یک عدد بیسکوییت یا یک عدد خرما میل میشود .

قبل از ناهار:دو لیوان آب به همراه یک عدد میوه .

ناهار :سالاد به هر میزان که میل دارید " هر چه بیشتر بهتر " به همراه یک کفگیرو نیم معادل هشت قاشق برنج به همراه یک قطعه متوسط مرغ یا گوشت . نکته ها مطالعه شود .

دو ساعت بعد از ناهار: دو لیوان آب .

عصرانه : یک عدد میوه به همراه یک لیوان چای که با دو حبه قند یا یک عدد بیسکوییت یا یک عدد خرما میل میشود .

شام :یک کف دست نان " اگر لواش یا تافتون بود ، دو کف دست " به همراه یک قوطی کبریت به همان اندازه و پهنا پنیر و سه عدد مغز گردو . نکته ها مطالعه شود .

دوشنبه :

بعد از بیدار شدن ناشتا : دو لیوان آب هر چی گرمتر باشه بهتره ، به همراه دو قاشق آبلیمو میل
می کنید ." هر لیوان یه قاشق "

صبحانه : یک کف دست نان " اگر لواش یا تافتون بود ، دو کف دست " به همراه یک قاشق مربا یا عسل به همراه یک قوطی کبریک به همان اندازه و پهنا پنیر و یک استکان چای شیرینی که با یک قاشق شکر شیرین شده باشد .

یک ساعت بعد از صبحانه : یک لیوان شیر .

ساعت ده صبح : یک عدد میوه به همراه یک لیوان چای که با دو حبه قند یا یک عدد بیسکوییت یا یک عدد خرما میل میشود .

قبل از ناهار:دو لیوان آب به همراه یک عدد میوه .

ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید " هر چه بیشتر بهتر " به همراه یک کف دست نان " اگر لواش یا تافتون بود ، دو کف دست " به همراه دو عدد کتلت یا معادل آن کوکو . نکته ها مطالعه شود .

دو ساعت بعد از ناهار: دو لیوان آب .

عصرانه : یک عدد میوه به همراه یک لیوان چای که با دو حبه قند یا یک عدد بیسکوییت یا یک عدد خرما میل میشود .

شام : سالاد به هر میزان که میل دارید " هر چه بیشتر بهتر " و یک کف دست نان " اگر لواش یا تافتون بود ، دو کف دست " به همراه یک قطعه کوچک به اندازه دو انگشت کامل مرغ یا ماهی یا گوشت .
نکته ها مطالعه شود .

سه شنبه :

بعد از بیدار شدن ناشتا : دو لیوان آب هر چی گرمتر باشه بهتره ، به همراه دو قاشق آبلیمو میل
می کنید ." هر لیوان یه قاشق "

صبحانه : یک کف دست نان " اگر لواش یا تافتون بود ، دو کف دست " به همراه یک قاشق مربا یا عسل به همراه یک قوطی کبریک به همان اندازه و پهنا پنیر و یک استکان چای شیرینی که با یک قاشق شکر شیرین شده باشد .

یک ساعت بعد از صبحانه : یک لیوان شیر .

ساعت ده صبح : یک عدد میوه به همراه یک لیوان چای که با دو حبه قند یا یک عدد بیسکوییت یا یک عدد خرما میل میشود .

قبل از ناهار: دو لیوان آب به همراه یک عدد میوه .

ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید " هر چه بیشتر بهتر " به همراه یک کفگیر و نیم برنج معادل هشت قاشق ، به همراه یک قطعه گوشت مرغ یا ماهی یا یک سیخ کوبیده یا برگ . نکته ها مطالعه شود .

دو ساعت بعد از ناهار: دو لیوان آب .

عصرانه : یک عدد میوه به همراه یک لیوان چای که با دو حبه قند یا یک عدد بیسکوییت یا یک عدد خرما میل میشود .

شام : سالاد به هر میزان که میل دارید " هر چه بیشتر بهتر " نصف پیتزا یا سه سیخ جگر به همراه یک نان ساندویچی . نکته ها مطالعه شود .

چهارشنبه :

بعد از بیدار شدن ناشتا : دو لیوان آب هر چی گرمتر باشه بهتره ، به همراه دو قاشق آبلیمو میل
می کنید ." هر لیوان یه قاشق "

صبحانه : یک کف دست نان " اگر لواش یا تافتون بود ، دو کف دست " به همراه یک قاشق مربا یا عسل به همراه یک قوطی کبریک به همان اندازه و پهنا پنیر و یک استکان چای شیرینی که با یک قاشق شکر شیرین شده باشد .

یک ساعت بعد از صبحانه:  یک لیوان شیر .

ساعت ده صبح :یک عدد میوه به همراه یک لیوان چای که با دو حبه قند یا یک عدد بیسکوییت یا یک عدد خرما میل میشود .

قبل از ناهار:دو لیوان آب به همراه یک عدد میوه .

ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید " هر چه بیشتر بهتر " به همراه یک کف دست نان " اگر لواش یا تافتون بود ، دو کف دست " به همراه  سه چهارم سیخ برگ یا کوبیده یا دو عدد تخم مرغ . نکته ها مطالعه شود .

دو ساعت بعد از ناهار : دو لیوان آب .

عصرانه : یک عدد میوه به همراه یک لیوان چای که با دو حبه قند یا یک عدد بیسکوییت یا یک عدد خرما میل میشود .

شام : سالاد به هر میزان که میل دارید " هر چه بیشتر بهتر " به همراه یک لیوان لوبیا پخته یا یک لیوان سوپ. نکته ها مطالعه شود .

پنج شنبه :

بعد از بیدار شدن ناشتا: دو لیوان آب هر چی گرمتر باشه بهتره ، به همراه دو قاشق آبلیمو میل
می کنید ." هر لیوان یه قاشق "

صبحانه : یک کف دست نان " اگر لواش یا تافتون بود ، دو کف دست " به همراه یک قاشق مربا یا عسل به همراه یک قوطی کبریک به همان اندازه و پهنا پنیر و یک استکان چای شیرینی که با یک قاشق شکر شیرین شده باشد .

یک ساعت بعد از صبحانه : یک لیوان شیر .

ساعت ده صبح : یک عدد میوه به همراه یک لیوان چای که با دو حبه قند یا یک عدد بیسکوییت یا یک عدد خرما میل میشود .

قبل از ناهار: دو لیوان آب به همراه یک عدد میوه .

ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید " هر چه بیشتر بهتر " به همراه یک و نیم کفگیر برنج معادل هشت قاشق، به همراه یک قطعه متوسط مرغ یا یک کفگیر و نیم عدس پلو یا لوبیا پلو . نکته ها مطالعه شود .

دو ساعت بعد از ناهار : دو لیوان آب .

عصرانه : یک عدد میوه به همراه یک لیوان چای که با دو حبه قند یا یک عدد بیسکوییت یا یک عدد خرما میل میشود .

شام : سالاد به هر میزان که میل دارید " هر چه بیشتر بهتر " و یک کف دست نان " اگر لواش یا تافتون بود ، دو کف دست " به همراه یک لیوان عدس پخته یا یک لیوان شیر به همراه دو عدد نان سوخاری.
  نکته ها مطالعه شود .

جمعه:

بعد از بیدار شدن ناشتا : دو لیوان آب هر چی گرمتر باشه بهتره ، به همراه دو قاشق آبلیمو میل
می کنید ." هر لیوان یه قاشق "

صبحانه : یک کف دست نان " اگر لواش یا تافتون بود ، دو کف دست " به همراه یک قاشق مربا یا عسل به همراه یک قوطی کبریک به همان اندازه و پهنا پنیر و یک استکان چای شیرینی که با یک قاشق شکر شیرین شده باشد .

یک ساعت بعد از صبحانه:  یک لیوان شیر .

ساعت ده صبح : یک عدد میوه به همراه یک لیوان چای که با دو حبه قند یا یک عدد بیسکوییت یا یک عدد خرما میل میشود .

قبل از ناهار: دو لیوان آب به همراه یک عدد میوه .

ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید " هر چه بیشتر بهتر " به همراه یک کف دست نان " اگر لواش یا تافتون بود ، دو کف دست " به همراه یک قطعه متوسط مرغ یا ماهی یا گوشت . نکته ها مطالعه شود .

دو ساعت بعد از ناهار : دو لیوان آب .

عصرانه : یک عدد میوه به همراه یک لیوان چای که با دو حبه قند یا یک عدد بیسکوییت یا یک عدد خرما میل میشود .

شام : سالاد به هر میزان که میل دارید " هر چه بیشتر بهتر " و یک کف دست نان " سه عدد سیب زمینی متوسط پخته  . نکته ها مطالعه شود